6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Şener'in partisi teşkilatlandı

TÜRKİYE PARTİSİ BALIKESİR'DE TEŞKİLATLANDI

Türkiye Partisi Balıkesir'de teşkilatlandı. Partinin il başkanı Rıdvan Dikici, merkez ilçeyle birlikte 7 ilçede teşkilatlandıklarını, bu ilçe başkanlarıyla birlikte 28 kişilik il yönetim kurulunu basın aracılığıyla kamuoyuna tanıttı.

Viva Park'ta düzenlenen basın toplantısında Türkiye Partisi İl Başkanı Rıdvan Dikici ve beraberindekiler yakalarına siyah kurdele takarak şehitler için yas tutarken, terörü protesto ettiler.

Abdüllatif Şener'in genel başkanı olduğu Türkiye Partisi'nin Balıkesir İl Başkanı Rıdvan Dikici, partilerinin gücünü yeni siyaset anlayışından aldığını söyledi. Bu anlayışın Türkiye Partisi'nin, 'siyasi arenada varız' demesine neden olduğunu belirten Dikici, "Çağımız gerçeği artık Türkiye'de var olan siyaset anlayışının değiştirilmesini zorunlu kılmaktadır. Yeni siyaset anlayışında güçlü olanlar değil değişimi yönetenler ayakta kalabilmektedir. Bunun için de değişimi anlamak, değişimi kavramak, değişimi yönetmek gerekmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu durum yüzyıllar boyunca tarihe yön vermiş bir milletin kaderi olamaz ve kabul edilemez. Zaman yeni bir program, yeni bir anlayışı birlikte hayata geçirme zamanıdır. Zaman Türkiye'nin aydınlık geleceğinin oluşturulmasında, 'evet biz de varız' diyenlerin görev alma zamanıdır. Zaman geleceğin Türkiye'sine yön vererek gençlerin, 'evet biz de varız' deme zamanıdır. Zaman baş tacımız hanımların çocuklarımızın geleceği için modern Türkiye için, 'evet biz de varız' deme zamanıdır. Zaman işçinin, köylünün, emeklinin alın terinin, emeğinin karşılığını alabilmek için, 'evet biz de varız' deme zamanıdır. Türkiye Partisi insan hak ve özgürlüklerinin tümüyle teminat altına alındığı, ülke yönetiminde hukukun üstünlüğü ilkesinin egemen kılındığı, düşünce ve inanç özgürlüğünün sağlandığı, insanlık onuruna yakışır bir kamu düzeni ve toplum hayatının işlerlik kazandığı laik, demokratik bir cumhuriyet rejimine inanan bir merkez partisidir" dedi. W

Kavgaya, gerilime ve ayrıştırmaya karşı olduklarını belirten Rıdvan Dikici, "Bizler, dürüst lider Abdüllatif Şener önderliğinde kurulan partimizin Balıkesir teşkilatlarında görev alan tüm arkadaşlarım, kendi konularında uzman, partimizin temel ilkeleri çerçevesinde Balıkesir için, ülkemiz için, halkımızın refahı, mutluluğu için toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmek için buradayız" dedi.

Türkiye Partisi'nin Balıkesir'deki 28 kişilik il yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

"Rıdvan Dikici (İl Başkanı), Özcan Ergin (il sekreteri), Ali Sönmez (Siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu), Ahmet Dündar (Teşkilattan Sorumlu), Adem Ata (Tanıtım İşlerinden Sorumlu), Mustafa Dinçer (Seçim İşlerinden Sorumlu), H. İbrahim Koyunoğlu (Yerel Yönetimden Sorumlu, Nedim Tuna (Arge ve Ekonomik İşlerden Sorumlu), Çiğdem Becene Ocak (Halkla İlişkilerden Sorumlu), K. Ziya Abaylı (Mali ve İdari İşlerden Sorumlu, Metin Altuntaş (İl Disiplin Kurulu Üyeleri), Selami Köroğlu, İzzet Filiz, M. Uğur Kaygısız, İsmail Eren, Kemal Büyükışık, Mehmet Akkaş, Mustafa Ercan, Aydın Büyükpehlivan, Selattin Aydoğmuş, Cemil Çavdar, Yıldırım Belen, Sedattin Bozgül, Taner Yiğit, Mithat Pınar, Mustafa Konak, Fethi Karabulut, Salim Yılmaz."

Toplam 7 ilçede teşkilatlanan Türkiye Partisi'nde, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Faruk Çetiner, Edremit İlçe Başkanı Sema Ertuna, Havran İlçe Başkanı Osman Nuri Çalışkan, Sındırgı İlçe Başkanı Hasan Akmeşe, Kepsut İlçe Başkanı Sait Bostan, Dursunbey İlçe Başkanı İbrahim Deles ve Gönen İlçe Başkanı Fatih Dural olarak açıklandı.

TÜRKİYE PARTİSİ BALIKESİR'DE TEŞKİLATLANDI
TÜRKİYE PARTİSİ BALIKESİR'DE TEŞKİLATLANDI
TÜRKİYE PARTİSİ BALIKESİR'DE TEŞKİLATLANDI
TÜRKİYE PARTİSİ BALIKESİR'DE TEŞKİLATLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 20:24:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 23:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?