3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sezen Aksu, hayranlarıyla buluştu

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen "Kültür ve Sanat Günleri"nde sahne alan ünlü sanatçı Sezen Aksu, hayranlarına unutulmayacak bir konser verdi. 

Yoğun ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı konserde 3 kişi yaralandı. 

Anfi Tiyatro'daki konseri yaklaşık 8 bin kişi izledi. Konser sırasında bir kadının izdiham sebebiyle demir kapılarda parmağı koparken, duvardan düşen bir seyirci ile üzerine düştüğü şahıs yaralandı. Baterist Cihan Okan'ın ayağını bir aracın ezdiği konserde Sezen Aksu, ilk iki parçasını genç yaşta hayatını kaybeden Onno Tunç için seslendirdi. Konser boyunca seyircilerin şarkılarına eşlik etmesinden memnun kalan Sezen Aksu, "Ben sadece başınızda durayım, o zaman siz söyleyin" dedi. Bir ara seyircilerin arasında ışıklı bilezik satan genci sahneye çağıran Aksu, tüm bilezikleri alarak çocuklara dağıttı. Sezen Aksu'ya sarılan satıcı, "Kendimi anneme sarılmış hissetim" dedi. 

Sezen Aksu, sabah çok erken kalktığını kendini çok dinç hissettiğini belirterek, "Arkadaşım, eşinin sabahları kalkıp canlı müzikte çat çat oynadığını söyledi. Bu şekilde çat çat oynayan biri varsa ben de isterim" diye konuştu. 

Sinevizyonda anne ve babasının hayranlarına göbek atmasını izleten Aksu, "Onlar çok sakini, ama onları bu hale ben getirdim" şeklinde konuştu. 

Hayranlarına unutulmayacak bir konser veren Sezen Aksu'ya Ayvalık Belediye Başkanı H. Bülent Türközen, yıllar önce 'Kalbim Ege'de Kaldı' isimli klipte çekilen fotoğrafını hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:52:33
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?