3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sibel Uyar AKP'den aday adayı

Eski Bandırma Belediye Meclis üyesi Sibel Uyar, AK Parti'den Bandırma Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Sibel Uyar, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Adem Şener'e aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Parti merkezinde kadın kolları üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığı hakkında bilgi veren Sibel Uyar, Türkiye'deki 35 milyon kadının seçme ve seçilme haklarını kullanmaları için örnek olmak istediğini söyledi.

Belediye Başkanlığı için yeterli donanıma ve gerekli tecrübeye sahip olduğunu belirten Uyar, "Türkiye kadınlara seçme ve seçilme hakkının 5 Aralık 1934 gününde verilmesine rağmen seçilmiş kadın yönünde durumu Avrupa ülkelerinden değil Yemen'den bile kötü durumdadır. Yeterli donanıma ve gerekli tecrübeye sahip olduğuma inandığım için yüce bir makam olan Bandırma Belediye Başkanlığı'na bünyesinde çalışmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday olma başvuru yapıyorum. Adaylığım kesinleştiği takdirde güzel Bandırmamız ile ilgili projelerimi de sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım. Milletvekilimiz Cemal Öztaylan'ın bugüne kadar Bandırmamıza yapmış olduğu güzel hizmetler için kendisine şükran ve minnetlerimizi sınuyorum. Milletvekili Öztaylan'ın ekibinde yer alıp 2004 yılından bugüne değin belediyemizde divan katipliği, Takdir Komisyonu, İşyeri Açma Komisyonu, Festival Komitesi ve encümen üyeliklerinde kendisiyle birlikte çalışmaktan onur duydum. Ayrıca AK Parti Kadın Kolları olarak tüm faaliyetlerimizde İl Başkanımız Hülya Kamçı ve İlçe Başkanımız Elif Güngör ile birlikte uyum içerisinde olmaktan çok memnunuz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?