2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Silah zoruyla kaçırıp gasp ettiler

BALIKESİR'DE ZORLA KADIN KAÇIRAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Balıkesir'de zorla kaçırdıkları bir kadını darp edip parasını aldıkları ve ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla polis tarafından yakalanan 6 kişi adli makamlarca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, geçen Cuma günü meydana gelen olayda Plevne mahallesinde ikamet eden R.G.'nin evinden bıçak zoruyla kaçırıldığı, yaralandığı ve parasının alındığı iddiasıyla yapılan şikayet ve ihbar üzerine polis harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışma neticesinde, R.G. isimli mağdur kadın, isimlerini verdiği 5 kişi tarafından zorla kaçırıldığını anlattı. O.K., O.P., K.K., E.K. ve N.T. isimli şahısların kendisini ikametinden bıçak göstermek suretiyle bilmediği bir dere yatağına götürdüklerini, şahısların kendisini darp ettiğini, cebindeki 400 TL parasını yağmaladıklarını, bu olayları Z.K. isimli şahsın azmettirdiğini anlatıp şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Bürosu ekipleri kadının kaçırıldığı belirtilen dere yatağı ve çevresinde inceleme yaptı. Burada şüphelilere ait olduğu ve kaçırılan kadının yaralanmasına sebep olduğu bildirilen deri kemer ile şahısların olay yerinde bulunduklarını ispat eden sigara izmaritleri bulunarak gerekli inceleme için kriminal laboratuara gönderildi. Ayrıca mağdur R.G.'nin aynı gün kendi ikametinde polise bilgi verilmemesi ile ilgili şüphelilerden O.P. tarafından zorla alıkonulduğu da polisin teknik takibi sonucu tespit edildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan toplam 6 şüpheli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgularının tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca, "Zorla kadın kaçırma, yağma, kasten yaralama, ölümle tehdit ve konut dokunulmazlığını ihlal" iddiasıyla tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

BALIKESİR'DE ZORLA KADIN KAÇIRAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI
BALIKESİR'DE ZORLA KADIN KAÇIRAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 16:15:00
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 01:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?