3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Silahlı çatışma: 3 yaralı

Balıkesir'de silahlı iki grup arasında çıkan çatışmada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis, olaya karışan 3 şüpheliyi yakalarken, yapılan incelemede 2 adet otomatik tüfek ile 4 adet tabanca ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece yarısı meydana geldi. Gazi Bulvarı üzerinde bir grubun takibe aldığı araca ateş açıldı. 

Araçtakilerin de karşılık vermesiyle yaşanan çatışmada, C.D. ile şoförü A.H. ve yanındaki M.A.B. isimli şahıslar yaralandı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan A.H.'nin sağlık durumunun ağır olduğu, diğer yaralılar C.D. ve M.A.B.'ye de cerrahi müdahale yapıldığı bildirildi. Olayı müteakip harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaralı şahısların dışında silahlı çatışma olayının failleri olarak aranan 3 şüpheliyi başarılı bir operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgulamaları süren D.G. ile B.A. ve T.T. isimli 3 şüpheli için savcılıktan ek süre alındığı, şahısların emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara teslim edilecekleri bildirildi. 

Bu arada, çatışmanın ardından çok sayıda polisin sevk edildiği olay yeri ve civarında yapılan aramalarda kullanılmış halde 2 adet otomatik av tüfeği, 4 adet tabanca ile 14 adet boş kapsül ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 10:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?