2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Sındırgı'ya 2 termal otel daha

Sındırgı'da Emendere Termal Otel'den sonra iki otel daha yapılıyor.

AK Parti İlçe Başkanı Danyal Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin termal turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından yatırımcıların dikkatini çekmeye başladığını söyledi.

Eroğlu, Sındırgı'nın 2008 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal turizm bölgesi olarak ilan edilmesinden sonra ilçeye yatırımların arttığını belirterek, şunları kaydetti:

"Hisaralan Kaplıca bölgesinde özel sektör tarafından inşa edilen Termal Resort SPA Otel tamamlanmak üzere. Çayören Barajı yanına da yine özel sektör tarafından otel ve devre mülk olarak hizmet verecek tesisin yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak. İlçemizin doğal güzellikleriyle turizm bölgesi olma avantajlarının yatırımcıların ilgisini çekmeye başladığına inanıyoruz. Değerlerimizi ve ilçe tanıtımını ön plana çıkaracak çalışmalarımız sürüyor."

Turizmin artması için yolların daha da kullanışlı hale getirilmesi için çalıştıklarını anlatan Eroğlu, Sındırgı'nın Emendere ve Hisaralan termal suları ile cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.


 

AA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2012 Perşembe 18:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?