3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'Siyaset Akademisi' sona erdi

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı'nın düzenliği 'Siyaset Akademisi' sona erdi. 

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı'nın düzenliği 'Siyaset Akademisi ve Yerel Yönetimler Programı', Otel Basri'de düzenlenen etkinlikle sona erdi. Programa, AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Başkan Yardımcısı Himmet Sinoplugil katıldı. Davetlilerle deneyimlerini paylaşan Başkan Hançerli, "Benden önceki yetkililerin yaptığı yeşil alanları 2 ay içerisinde tamamladık. Vatandaş bize güvenmiş ve mazaretsiz çalışmak zorundayız. Karatay, Konya'nın en eski ilçesidir. Her haftasonu farklı bir ilçeyi ziyaret ediyoruz. Bizim en büyük eksikliğimiz, yaptıklarımızı anlatamamak. Siyaset akademisi bunun için çok önemli. Belediye olarak AB'den bir milyon 200 bin euro ödenek aldık. Bu ödeneklerle bir olan pazar sayımızı 6'ya yükselttik. Bu işlem rutin dışıdır ve rutin dışına çıkarsanız birşeyler barabilirsiniz" dedi. 

Toplam 184 katılımcısı olan Siyaset Akademisi'nin son gününde konuşan İl Başkanı Adil Çelik ise, "İlk zamanlar 12 ilde gerçekleşen siyaset akademisi, sayının 20'ye yükseltilmesiyle Balıkesir'de de uygulandı. Akademi'de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Programın sonunda İl Başkanı Çelik, Belediye Başkanı Hançerli'ye, Siyaset Akademisi Genel Koordinatörü Akkeçi'ye, Belediye Başkanı Yardımcısı Sinoplugil'e plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 09:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?