3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Şöförler Odası Başkanı gözaltında

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kazaya karışan Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem'in jandarma tarafından gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, kaza önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Balıkesir - Bursa Karayolu'nun 14. kilometresindeki kazada, Bursa yönünden Balıkesir'e gelen Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem'in kullandığı 10 AS 001 plakalı özel otomobil Şamlı yol kavşağında yaya olarak caddeden karşıya geçmek isteyen Süleyman Akçan isimli şahsa çarptı.

Kazadan sonra yaklaşık 300 metre sonra duran aracın sürücüsü Fehmi Erdem durumu jandarma ve polise bildirirken, savcının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra ceset otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Ana yolda seyir halindeyken yaya şahsın aracın önüne aniden çıktığını belirten ve çok üzgün olduğunu ifade eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem adli makamlarca serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaettin Savran 15 Ocak 2008 tarihinde rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybetmiş, Savran'ın vefatının ardından yönetim kurulunda ikinci başkan olan Fehmi Erdem oda başkanlığına getirilmişti. Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem'in karıştığı 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası üzüntüye yol açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 22:21:48
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 22:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?