5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Şoförler Odası'nda kongre heyecanı

BALIKESİR ŞOFÖRLER ODASI'NDA KONGRE HEYECANI

Balıkesir Şoförler Odası'nda kongre heyecanı yaşanıyor. 14 Şubat'ta yapılacak olağan genel kuruldaki seçimlerde başkan adaylığını açıklayan ilk isim Birol Kaçak oldu. MHP'den Belediye Meclis üyesi olan Birol Kaçak, kongrenin şoför esnafının yol kavşağı olacağını, üyelerin bu yol ayrımını iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Şoförler Odası Başkan Adayı Birol Kaçak, Toplu Taşıma Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu. Beraberinde 100'e yakın şoför esnafı olduğu halde adaylığını açıklayan Birol Kaçak'a MHP'li yöneticiler de destek verdi. Çok sayıda dolmuş ve taksi şoförünün de katıldığı açık havadaki basın toplantısına vatandaşlar da ilgi gösterdi. Yapılacak kongrenin büyük önem taşıdığını kaydeden başkan adayı Birol Kaçak, "Balıkesir'in oda yapılanmasındaki yeni yelpazeyi şekillendirecek olan bu kongre şoför esnafının yol kavşağıdır. Bu kavşakta yol ikiye ayrılıyor, seçeceğiniz yol bizim yolumuz olduğunda kendinizi yenileyeceksiniz. Ya kendini yenileyip toparlanma yolunu tutacak ya da şimdi olduğu gibi sahipsizliğe sürüklenecektir. Şoför esnafı geçim sıkıntısı içinde günden güne erimeye, çökmeye devam ediyor. Sahipsizlikten kızgın, kırgın ve öfkeli. 2010 seçimleri bu yaraların sarılması için dönüm noktası olacak. Ben ve yönetimim bütün yaralarınızı sarmaya, her sıkıntınızda yanınızda olmaya talibiz. Ben sizleri emek harcamaya, alın teri ile çalışmaya, el birliğiyle işlerimizi düzeltmeye çağırıyorum" dedi.

Mesleği taksi şoförlüğü olan MHP Belediye Meclis Üyesi Birol Kaçak'ın çok sayıda şoför esnafı ve MHP'linin katıldığı basın açıklaması gövde gösterisine dönüştü. Kaçak, basın açıklamasının ardından basın mensuplarının isteği ile bir dolmuş taksiye binerek direksiyon başında gazetecilere poz verdi.

BALIKESİR ŞOFÖRLER ODASI'NDA KONGRE HEYECANI
BALIKESİR ŞOFÖRLER ODASI'NDA KONGRE HEYECANI
BALIKESİR ŞOFÖRLER ODASI'NDA KONGRE HEYECANI
BALIKESİR ŞOFÖRLER ODASI'NDA KONGRE HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:36:01
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 16:42:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?