6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Şok eden trafik cezası

BURHANİYELİ ESNAFA, HİÇ GİTMEDİĞİ ANKARADA’DAN CEZA GELDİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, oto yedek parça ticareti yapan Mehmet Kocabıyık’a, hiç gitmediği Ankara’dan ceza geldi. Bir sigorta şirketinden Ankara’da kazaya karıştığı gerekçesiyle 648.41 TL para istendiğini belirten Kocabıyık, kendisinin Ankara’ya hiç gitmediği gibi arabasını da kimseye vermediğini söyledi.

Burhaniyeli Mehmet Kocabıyık’a, işyerinin önünde park halinde bulunan 10 RS 999 plakalı aracı ile Ankara’da bir başka araca çarpıp kaçtığı gerekçesiyle ödeme emri geldi. Ankara’ya hiç gitmediğini ve arabasını da kimseye kullandırmadığını belirten 28 yaşındaki Mehmet Kocabıyık, hakkını arayacağını söyledi.

Sanayi sitesinde oto yedek parçası ticareti yaptığını belirten Kocabıyık, “Bir sigorta şirketinden gelen yazıda 648.41 TL ödemem isteniyor. 9 haziran 2009 tarihinde Ankara’da Kutlutaş iş merkezi yakınlarında 06 BA 0471 plakalı bir otomobile çarpıp kaçtığım iddia ediliyor. Oysa ben Ankara’ya hiç gitmedim. Otomobilim de işyerimin önünde duruyor. Arabamı da babam dahi hiç kimseye kullandırmam. Böyle bir kazaya karıştığım iddiası çok gülünç. İlgili sigorta şirketini itiraz dilekçesi gönderdim. Sonucu bekliyorum. Aksi halde mahkemeye başvuracağım. İşyeri komşularım da Ankara’ya gitmediğime şahittir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 16:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?