7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Sokak ortasında infaz

OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinde silahlı saldırıya uğrayan 39 yaşındaki Halit Kocapınar, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde can verdi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde ilçenin Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında bulunan kıraathane önündeki Halit Kocapınar, henüz bilinmeyen bir neden ile silahlı saldırıya uğradı. Tabanca ile 7-8 el ateş edilen Kocapınar, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Kahvehane sakinleri ve vatandaşların gözleri önünde yaşanan olayda, dolmuşçuluk yaptığı öğrenilen Halit Kocapınar olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli Yücel T. (39) isimli bir şahsın peşine düşen güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Yücel T.’nin, 10 RT 624 plakalı gri renkli bir özel otomobil ile Edremit istikametine doğru kaçtığı sanılıyor.

Olay yerinde bir süre nöbetçi savcının gelmesi için bekletilen Halit Kocapınar’ın cenazesi, görevliler tarafından kaldırılarak Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet olayını merak eden yaklaşık 100 kişilik meraklı vatandaş topluluğu, güvenlik güçlerine zor anlar yaşatırken, zaman zaman terminal girişindeki trafiğin aksamasına neden oldu. Acı haber alan Kocapınar’ın yakınları, olay yerine geldi ve sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
OTOGAR ÖNÜNDE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 22:37:00
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 13:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?