6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

SP'li Gügen esnaf ziyaretinde

Saadet Partisi (SP) Bandırma Belediye Başkan Adayı İsmail Gügen esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. SP Adayı İsmail Gügen, belediye meclis ve İl Genel Meclisi adaylarıyla birlikte Bandırma'yı sokak sokak dolaşarak esnaflara ve vatandaşlara projelerini anlatıp seçimlerde destek istiyor.

Son olarak Günaydın Mahallesi ve Kaşif Acar Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Gügen, çevre ilçelerden ve köylerden gelen otobüs ve minibüslerin şehir içerisine girmelerini sağlayacaklarını belirterek, bu durumun dışardan Bandırma'ya gelecek olan kişilerin sayısının artmasını sağlayarak ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

Belediye yönetimine seçildikleri takdirde belediye yönetimindeki her türlü israfa son vereceklerini ifade eden Gügen, ayrıca şehir şebeke suyunun ucuzlatılacağını ve maddi durumu yetersiz vatandaşların ucuz ve sağlıklı ekmek almalarını sağlamak için halk ekmek fabrikası da kuracaklarını kaydetti. Başkan Adayı Gügen, Bandırmalıların belediye yönetiminde daha fazla söz sahibi olabilmeleri amacıyla muhtarlar öncülüğünde mahalle meclisleri açacaklarını da söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?