6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Spor yaparken öldü

Balıkesir'de, sağlıklı yaşam için yürüyüşe çıkan bir kişi, spor aletleriyle çalıştığı sırada hayatını kaybetti. Kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün meydana gelen olayda, Yusuf Akdeniz (47) isimli şahıs, sağlıklı yaşam sporu yapmak için Emniyet Müdürlüğü arkasındaki Kaya Avni Sağlıkçı Yürüyüş Parkuru'na gitti. Burada hafif yürüyüş yaptıktan sonra spor aletlerinde çalışan Yusuf Akdeniz, iddiaya göre çalıştığı aletin üzerine düştü. Baygınlık geçiren şahıs ihbar üzerine sevk edilen polis ekiplerince çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayan şahıs hastanede hayatını kaybetti. Hastane morguna kaldırılan cenaze üzerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı, Yusuf Akdeniz'in ölümünü şüpheli bularak soruşturma açtı.

Olay yerindeki görgü tanıklarından biri, Yusuf Akdeniz'in üzerinde eşofman olduğu halde kültürfizik hareketleri yaptığını, daha sonra ilerideki spor aletlerinde çalışmaya başladığını, bu sırada aniden çalıştığı aletin üzerine düştüğünü, yanına gittiğinde ağzından köpüklerin gelmeye başladığını ve vücudunda morarmalar oluşmaya başladığını, hemen polisi ve 112'yi arayıp yardım istediklerini anlattı. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 14:56:01
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 15:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?