6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Subay eşlerinden resim ve el işi sergisi

Balıkesir'de, Ordudonatım Okulu ve Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanlığı tarafından "Aile Destek Birimi" faaliyeti kapsamında kursa tabi tutulan subay eşlerinin resim ve el işinden oluşan eserleri sergilendi.
Garnizon Komutanının eşi Kafiye Kaya'nın himayesinde, subay, astsubay, uzman erbaş, sivil memur ve aileleri için açılan resim ve el sanatları kurslarında yapılan eserler Subay Orduevi'nde sergilendi. Serginin açılışını Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu'nun eşi Seyhan Hatipoğlu ile Kafiye Kaya birlikte yaptı. Açılışa, Belediye Başkanı Sabri Uğur, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şanver, BAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Binay, Kız Meslek Lisesi müdürü ve öğretmenleriyle askeri erkan katıldı.
Kız Meslek Lisesi öğretmenleri tarafından verilen kurslarda yapılan eserler, sergiyi gezen davetlilerin takdirini kazandı. Orduevindeki açılış öncesi bale kursu öğrencileri de gösteri yaptı. Sergiyi gezen Vali Hatipoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Saffet Kaya ve diğer davetliler, subay eşleri ile sivil personelin ailelerinin ürettiği resim ve el işlerine hayran kaldı.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 19:39:51
Güncelleme :12 Mayıs 2006 Cuma 19:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?