3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Sünnet düğününde 'yılan' paniği

Balıkesir'de, bir sünnet düğününde müzik eşliğinde oynayan davetliler, üzerlerinden geçen elektrik tellerine dolanmış halde bir yılanı görünce korkuya kapıldı. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki zehirli yılanın zaman zaman çalan müzik eşliğinde oynadığı gözlendi. Düğünün dağılmasına yol açan yılan gündüz ölmüş halde bulundu. 

LEYLEKLER YAKALAMIŞ 

Olay, Sındırgı ilçesinde meydana geldi. Bekir A., oğlunun sünnet düğününde yaşanan olayla ilgili şaşkınlığını ifade ederken, böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını, büyük korku yaşadıklarını söyledi. İddiaya göre, gündüz leylekler tarafından yakalanan yılan, leyleklerin köy meydanındaki bir elektrik direği üzerindeki yuvasına bırakıldı. Akşam sünnet düğünü sebebiyle meydandaki kalabalığı gören leylekler insanlar ve müzik sesinden korktukları için yuvalarına gelemezken, bu fırsattan yararlanan yaralı yılan yuvadan çıkıp elektrik telleri üzerinde kaçmaya çalıştı. Düğün sırasında çekim yapan kameraya yakalanan yılanı gören davetliler etrafa kaçışırken, zehirli olduğu anlaşılan yılanın çalan müzik eşliğinde dans ederek ilerlediği gözlendi. 

Bekir A., oğlunun sünneti sebebiyle köy meydanında kına gecesi düzenlediklerini belirterek "Eğlence sırasında oyun alanı üzerindeki tellere dolanmış halde yılanı gördük, çok korktuk. Telefon tellerine sarılı haldeki yılan sanki dans ediyordu. Tele tam olarak sarılmış ve kıvrılarak ilerlemeye çalışıyordu. Biz ne yapacağımızı şaşırdık, davetliler bilhassa bayanlar çok korktu. Konuklarımız da biz de yok olduk. Yılanı indirmek zor, düğünü dağıtmak da zor. Herkes neşe içinde biraz da korkulu gözlerle oynamaya devam etti. Düğün sonunda telde asılı duran zehirli yılanı etkisiz hale getirdik. Ancak ölü yılan telde asılı kaldı. Sonra düğünümüz devam etti. Ama teldeki yılan düğünün en unutulmaz anı oldu."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 19:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?