6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Süper miniklere süper hediye

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düzenlenen 23 Nisan turnuvasında birinci olan takım, pazar günü Bursa'da oynanacak Bursaspor-Denizlispor maçını ücretsiz izleyecekler.

Dursunbey İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, "Mini mini minikler" halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Renkli geçen turnuvaya hem öğrenciler hem de aileleri büyük ilgi gösterdi. Dereceye giren okulların kupa ve madalyaları İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Karaduman tarafından verildi. Mustafa Karaduman, bu tür organizasyonların sayısını artıracaklarını söyledi.

Karaduman, "Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı insanlar olarak yetişmelerine katkıda bulunmak, kurum ve kuruluşlarının en temel vazifesidir. İlçemizdeki sportif etkinliklere en küçüğünden en büyüğüne kadar her insanın katılımını amaçlıyoruz. Düzenlediğimiz turnuvaya katılımları ile destek veren tüm kurum ve kuruluşlarla okullarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Turnuvada Sabahattin İlköğretim Okulu 1., Üçeylül İlköğretim Okulu 2. ve Fuat Onat İlköğretim Okulu 3. oldular.

Dursunbey Kaymakamlığı'nın da katkılarıyla turnuvanın birincisi olan Sabahattin İlköğretim Okulu futbol takımı ile diğer takımların başarılı futbolcularından oluşan grubun Bursaspor Kulübü'nün sağladığı imkanla 26 Nisan pazar günü Bursa'da oynanacak Bursaspor-Denizlispor Süper Lig maçını izleyecekler. Dursunbeyli miniklerin, Bursa Atatürk Stadı'ndaki çocuk tribünündeki yerlerinin ayrıldığı bildirildi. İlk defa Süper Lig maçı izleyecek olan çocuklar yetkililere teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 19:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?