5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Şüpheliler sağlık kontrolünden geçti

BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ

Balıkesir'de 25 gündür kayıp olan 3 gencin öldürülmüş olarak bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheli sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Balıkesir'de 9 Ocak tarihinde ortadan kaybolduktan sonra bir daha haber alınamayan Samet Erkutoğlu (17), Ercan Altuntaş (20) ve Serkan Özmen (30) isimli 3 gencin öldürüldükleri cinayet olaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor. Titiz bir çalışma yapan Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gelen her türlü ihbarı değerlendirirken, öldürülen gençlerin ilişkisi olduğu ve olabileceği herkesle görüşüp ifadelerini aldı. Kayıp gençlerin cep telefonlarıyla yaptıkları son görüşmelerle ilgili teknik takip de yapan

polis ekipleri adam kaçırma ve cinayet olayıyla ilgili olarak toplam 7 şüpheliyi yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alınan M.İ., M.E.Ç., F.D., S.F., A.Ç., Z.Y. ve K.D. isimli toplam 7 şüpheli bugün öğleden sonra sağlık kontrolü için Balıkesir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çevik Kuvvet ekiplerinin sıkı güvenlik önlemi aldığı hastane acil girişinde adeta kuş uçurtmayan polis, elleri kelepçeli olan 7 şüpheliyi sağlık muayenelerinin ardından sivil araçlara bindirip sorgulanmak üzere tekrar emniyete götürdü. Şüpheliler arasında bulunan, "Çarli" lakaplı genç suçlamaları kabul etmezken cinayetle bir ilgisinin olmadığını, gerçek suçluların bulunacağını söyledi. Vücutları dövme içinde olan şüpheliler soğukkanlı halleriyle dikkat çekerken, gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermediler. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
BALIKESİR'DE 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 16:11:05
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 18:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?