3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Süt Üreticileri Tarım Fuarı'nda

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde faaliyetini sürdüren, Kepsut Süt Üreticileri Birliği, üyelerini İzmir'deki uluslararası tarım hayvancılık fuarına götürdü. 

Kepsutlu çok sayıda üretici ilk defa gittikleri fuar etkinliğinden memnun kaldılar. İzmir'deki fuar gezisine, Kepsut Süt Üreticileri Birliği Başkanı Celali Koç, başkan yardımcısı Cemal Özden, Kepsut İlçe Tarım Müdürü Nihat Agan, İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan Gider, muhtarlar ve üyeler katıldı. İzmir 4. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı'na hayran kalan çiftçiler, bu tür fuarlara her sene katılmak istediklerini söylediler. Birlik Başkanı Celali Koç, "Çiftçilerimiz ile hayvancılık yapan üyelerimizi buraya getirmekle işin bitmediğini gördük. Buradaki teknoloji ve imkanları kendi hayvanlarında ve topraklarında uygulamak istiyorlar. Ancak, ekonomik durumlar şu an için buna izin vermiyor" dedi. 

Kepsut Süt Üreticileri Birliği Başkanı Celali Koç, hükümetten köylüye destek istediklerini, yapılacak girişimlerle çiftçinin bir nebze daha rahatlatılabileceğini belirterek, yardım istediklerini söyledi. Birlik üyeleri, tarım sera ve hayvancılık fuarının ufuklarını açtığını belirterek, yönetimin böyle etkinlikleri sürdürmesini istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 17:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?