3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Taciz zanlısı ATM'de yakalandı

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, 3 yıl önce 10 yaşındaki 2 küçük çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla hakkında 25 yıl hapsi cezası verilen Ö.A, Kocaeli'nde ATM'den maaşını çekerken yakaladı.

04.07.2008 tarihinde iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ö.A, Burhaniye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 25 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Zanlıyı arayan Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ö.A.'nın sağlık işlemlerini takip ederek, son bir yılda gittiği sağlık kuruluşları ve eczaneleri kontrol etti. Ancak herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Bunun üzerine ekipler, banka hesaplarını incelemeye aldı. Ö.A.'nın Ziraat Bankası Kocaeli/Derince ATM'sinden Eylül 2011 ayında emekli maaşını çektiği tespit edildi.

Ziraat Bankası ile yapılan araştırma neticesinde, Ö.A. tarafından Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında da aynı şubeden para çekildiği ve para çekme işleminin genellikle her ayın 24'ü ile 25'inde gece 23.00-01.00 saatleri arasında yapıldığı tespit edildi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları çalışmayla, zanlı Ö.A., gece yarısı maaşını çektiği esnada yakalandı. Ö.A., İzmit 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nce kesinleşmiş 16 yıl hapis cezasının infaz edilmesi için Kocaeli C Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2011 Perşembe 23:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?