6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Taksim Grup törenle açıldı

Balıkesir'de, iletişim ve danışmanlık hizmetleri veren Taksim Grup isimli iş yeri görkemli bir törenle açıldı.

Balıkesirli genç müteşebbisler Hakan Özışıklıoğlu ve Ramazan Çakıcı'nın ortaklığındaki, "Taksim Grup" isimli iş yeri dualar eşliğinde açıldı. Türksel bayisi de olan Taksim Grup, iletişim ve danışmanlık, reklamcılık, telekomünikasyon aracılık hizmetleri veriyor. Kurdelesini Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel'in kestiği açılış törenine, Balıkesir Gazeteciler Derneği Başkanı Sıtkı Şeremetli, dernek yönetim kurulu üyeleri Ramazan Karaca, Yılmaz Uzun ve Aziz Han, Balıkesirspor'un eski başkanlarından Ergün Gür, MHP İGM Üyesi Veysel Çiftçi, Axa Oyak Sigorta Balıkesir Temsilcisi Fahri Babaç ve çok sayıda davetli katıldı.

İLETİŞİMDE ALTERNATİFLER
Özellikle iletişim danışmanlığı yaptıklarını vurgulayan Taksip Grup şirketinin ortaklarından Hakan Özışıklıoğlu, tam olarak, resmi ve özel kurumlara iletişim maliyetleriyle ilgili çeşitli alternatifler sunarak tasarruf uyguladıklarını söyledi. Türk Telekomun özelleşmesiyle birlikte sektörde iletişim maliyetleriyle ilgili çok değişik alternatiflerin ortaya çıktığınını anlatan Hakan Özıyıklıoğlu, "Biz de bu gelişmeyi takip ederek alternatifleri bütün kurumlara en iyi şekilde sunuyoruz.

Hizmetlerimizin içinde voip sistemine dahil olan işletme veya diğer tüm kurumlarda şubeler arası görüşmeler tamamen ücretsiz yapılıyor. Kİ bu herkes için çok cazip bir hizmet. Ayrıca, şirket veya bu hizmeti kullanan üyeler söz konusu görüşmelerin tamamını on-line olarak kontrolünü yapabiliyor. Biz ayrıca tüm gsm vericilerinin de bayiliğini yapıyoruz. Bütün fatura tahsilatlarını da yaparken ucuz tarifeli telefon görüşme hizmetleri de veriyoruz. Müşteriler özel görüşmelerini kapalı özel kabinlerde yapabiliyor. Dijital platform olarak iletişimle ilgili hemen hemen tüm hizmetleri veriyoruz. Balıkesir ve çevresinde birçok büyük ve ünlü şirketlere de iletişim ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz.

Özellikle telekomünikasyon sektöründe çok iddialıyız. Güçlü alt yapımız, teknik servisimiz ve müşteri memnuniyetimizle şirketleri ve sabit telefon faturalarından şikayet eden bütün kurumları VoIP teknolojisiyle buluşturacağız. VoIP teknolojisi özellikle mali krizi yaşadığımız şu günlerde kurumların önemle dikkate almaları gereken bir nimet olarak tanımlıyorum. Özellikle de çok şubeli işletme ve kurumlara sesleniyoruz, VoIP teknolojisiyle bütün kurumlarınız 7/24 kendi arasında ücretsiz görüşürler, görüşmeleri belirleyecekleri kurum yetkili on-line olarak takip edebilir. İş yerinde interneti olan istekliler için her şey zaten hazır demektir" dedi.

Taksim Grup, ayrıca, Sessoft'un partnerliğinde fatura tahsilat yazılımının Balıkesir'deki temsilciğini yapıyor. Fatura tahsilatı hizmeti de vermeye başlayan Taksim Grup ortakları Hakan Özışıklıoğlu ve Ramazan Çakıcı, bu sektörle ilgilenenlere ve yeni bir iş fırsatı arayanlara yol gösterici olduklarını söylediler. Kişi ve kurumların kendi isim veya kurumsal kimlikleriyle toplu veya tek tek olarak SMS yoluyla belirledikleri yönlere mesaj göndermelerini de sağlayan Taksim Grup'un, parça ve tam kontur gönderimi konusunda da bayilikler verdiği bildirildi. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, ekonomide yaşanan sıkıntılı ve zor bir dönemde iş yeri açıp istihdam sağlayan genç müteşebbisleri tebrik etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 11:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?