3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Tandır kuyusunda dehşet

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde iki aylık bebek, evlerinin bahçesindeki tandır kuyusunda yanmış halde bulundu. Jandarma, ölen bebeğin sağır ve dilsiz annesini arıyor. 

Edinilen bilgiye göre, İvrindi'nin Değirmenbaşı köyünde meydana gelen olayda, R.A. isimli iki aylık bebek, köydeki evlerinin bahçesinde tandır kuyusunda yanmış halde bulundu. Olay, komşuların ihbarı üzerine ortaya çıktı. Yanmış haldeki bebek cesedinin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, savcılığın olayla ilgili soruşturmasının ise devam ettiği bildirildi. 

Değirmenbaşı köyündeki vatandaşlar, olayın 2 hafta önce gerçekleştiğini ileri sürdü. Başka çocukları da bulunduğu, sağır ve dilsiz olduğu belirtilen anne S.A.'nın, yaklaşık 3 ay önce doğum yaptığı, bir süre sonra bebeğin üzerine sıcak su dökülmesi neticesinde haşlandığı ileri sürüldü. S.A.'nın Değirmenbaşı köyünde ikamet etmediği, köye 10 km. mesafedeki dağlık arazide keçileriyle birlikte sayada kaldığı belirtildi. Jandarmanın, sağır ve dilsiz olan, aynı zamanda psikolojik sorunları bulunduğu kaydedilen anne S.A.'nın yakalanmasına çalıştığı, olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?