3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Tango gösterili kafe açılışı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kurulan ve Latin dansları, resim ve keman derslerinin de verileceği güzel sanatlar kafeteryasının açılışında tango gösterisi yapıldı. 

Edremit Körfezi'nde profesyonel manada ilk kez Latin dansları ve resim kursu hizmeti verecek olan "ART" isimli güzel sanatlar kafeteryası açıldı. Dans öğretmenlerinin yaptığı tango gösterisi ilgi gördü. İşletmeciliğini Latin dans öğreticisi kızı Ece Karabulut ile birlikte yapan ünlü ressam ve emekli resim öğretmeni Asil Sabri Özgür'ün, Yılmaz Akpınar Bulvarı eski adliye binası karşısında açtığı güzel sanatlar kafeteryası bölge halkının büyük ilgisini topladı. Açılış öncesi el broşürleri ve afişlerle kursları tanıtan kafeteryaya bir haftada rekor sayıda kurs başvurusu olduğu öğrenildi. Özellikle resim ve Latin dansları kursunun büyük ilgi gördüğünü belirten ressam Asil Sabri Özgür, amaçlarının, bilindik kafe ortamlarından uzak, eğitici mekanlar oluşturmak ve gelecek nesillerin güzel sanatlara olan ilgisini artırmak olduğunu söyledi. 

Ressam Asil Sabri Özgür, "Turizmci ve Latin dansları eğitmeni olan kızım ile birlikte Edremit'te böyle bir mekan açtık. ART ismini verdiğimiz güzel sanatlar kafemizde kurslarımız için kayıtlar sürmektedir. Resim alanında bir çok başarıya imza attım ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan, Avustralya hükümetinden takdir belgeleri aldım. Kızım Ece de, haftanın 2 günü saat 20.00 ile 22.00 arasında Latin dansları kursları veriyor. Bu arada gitar kurslarımız da yakın zamanda başlayacak. Kafemizde el yapımı yiyecekler ve farklı lezzetler de yer almaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 18:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?