3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Tartıştığı hayat kadınını öldürdü

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde eşinin Kepsut İlçesi'ndeki akrabalarının düğününe gitmesinden yararlanan Şereh Doğan, cinsel ilişki kurmak istediği hayat kadını Dilek U.'yu para karşılığı çıkan anlaşmazlık sonucu bıçakla öldürdü. Doğan, cinayetten iki gün sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

Olay Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne bağlı Ayyıldıztepe Mahallesi 2012 Sokak’ta meydana geldi. Eşini akrabalarının düğünü için memleketi olan Kepsut İlçesi'ne gönderen 30 yaşındaki Şeref Doğan, bunu fırsat bilip çapkınlık yapmaya kalkıştı. Doğan, cinsel ilişki kurmak üzere anlaştığı Dilek U'nun evine gitti. İddiaya göre Dilek U.'nun fazla para istemesi üzerine tartışma çıktı. Çıkan anlaşmazlık sonucu Şeref Doğan, tartıştığı Dilek U.'yu mutfaktan kaptığı ekmek bıçağı ile yaraladı. Doğan, kimseye görünmeden evden uzaklaşırken, Dilek U. ise karın bölgesine aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirdi.

Balıkesir'in Kepsut İlçesi'nde akrabalarında kalan eşinin yanına giden Şeref Doğan, cinayetten 2 gün sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Şeref Doğan'ın ifadesinde, “Para karşılığı birlikte olacaktık. Bana yüksek fiyat söyledi. Burada tartışmaya başladık bir anda kendimi kaybettim ve cinayeti işledim” dediği öğrenildi. Bu itiraftan sonra jandarma tarafından yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis, Dilek U.’nun evinin kapısını açtığında yatak odasında kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Polis, cinayette kullanılan kullanılan ekmek bıçağına ve Dilek U.’ya ait cep telefonlarına el koydu. Dilek U’nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şeref Doğan ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 09:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?