5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Tatilciler bayramda et yerine balık yedi

ALTINOVA’DA TATİLCİLER BAYRAMDA ET YERİNE BALIK YEDİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova’da, Kurban Bayramının 9 günlük tatilini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan beldeye akın eden tatilciler, pastırma yazından faydalanmasını bildi.

Bayram tatili süresince havaların mevsim normallerinin üzerinde ve güneşli olması nedeniyle çoğu tatilcinin sahil kenarında misina ve oltalarıyla balık tutmayı yeğlemesi renkli görüntüleri beraberinde getirdi. Tatilcilerin tuttukları balıkları yanlarında getirdikleri tüp ve tavalarda pişirerek aileleriyle tüketmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Olta balıkçılığı yapan tatilcilerin, “Kurban bayramında kurbanlık satın alıp, kesemedik ama tuttuğumuz bu balıklarla bu yoksunluğumuzu gidermeye çalışıyoruz” şeklinde ifadeleri ilginç olan notlarımızdandı.

 

SAHİLDEKİ ÇAY BAHÇELERİ DOLDU

Altınova’nın iskele liman bölgesinde ki çay bahçeleri ve kafeteryalarında Kurban Bayramı süresince dolu olduğu gözlendi. Sahil’i gezmeye gelen Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’e beldede yazlık evleri bulunan bir çok tatilcinin çalışmalarından dolayı övgüler yağdırdığı gözlendi.

Sürer tatilcilere, “2011 yaz mevsiminde yazlıklarınıza geldiğinizde yollarınızın tamamlandığını göreceksiniz” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

ALTINOVA’DA TATİLCİLER BAYRAMDA ET YERİNE BALIK YEDİ
ALTINOVA’DA TATİLCİLER BAYRAMDA ET YERİNE BALIK YEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 15:50:05
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 00:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?