3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

TBMM'deki tartışma maç gibi izlendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu arasında gazeteci Uğur Dündar'ın yönettiği açık oturumda yaşanan tartışma, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi. 

Televizyon kanallarının canlı yayınladığı tartışmanın başlama saatinde Bandırma'da vatandaşlar işlerini bırakarak televizyonlara kitlendi. Bayram öncesinde yoğunluğun yaşandığı berber dükkanlarında saç traşlarına zaman zaman ara verilerek tartışma izlendi. Bandırma'da kahvehaneler ise adete maç saatindeki gibi doldu. 

Televizyonun karşısına oturan vatandaşlar büyük bir dikkatle tartışmayı izlerken, zaman zaman da aralarında yorumlar yaptılar. Bandırmalı vatandaşlar yaşanan tartışmanın düzeyini olumlu bulduklarını ifade ederken, gazeteci Uğur Dündar'ın ise tartışmayı tarafsız bir şekilde yönettiğini söylediler. CHP Bandırma İlçe Teşkilatı'nda biraraya gelen çok sayıda partili ise tartışmayı canlı yayından izlediler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?