6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

TEDAŞ resim yarışması bitti

TEDAŞ Balıkesir İl Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

TEDAŞ'ın, her yıl geleneksel hale getirdiği, 2Eenerji" konulu resim ve kompozisyon yarışmasının bu seneki ayağı da tamamlandı. Resim ve kompozisyon dallarında 1. ve 2. kademe olarak düzenlenen ve toplam 57 eserin katıldığı yarışmada mevcut eserlerin arısndan seçilen öğrencilere MP3 çalar, boyama setleri ve kalem setleri hediye edildi. Kompozisyon yarışmasında Mehmet Şeref Eğinliğioğlu İlköğretim Okulu'ndan Asude Ay birinci seçilirken, Altıeylül İlköğretim Okulu'ndan Lal Özhancı ikinci, TOKİ Yeni Mahalle'deki Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evrenos İlköğretim Okulu'ndan Merve Sağlam üçüncü olurken, Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulu'na da mansiyon verildi.

Resim yarışmasının 1. kademesinde Hande Karakoyun (Atatürk İlköğretim Okulu) birinci, Sinem Avcı (Zağnos Paşa İlköğretim Okulu) ikinci ve Gamze Özakıncı (Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu üçüncü olurken, aynı okuldan Egem Yerli'ye de mansiyon verildi. Resim yarışmasının ikinci kademesinde ise İkra Kargın (Zağnos Paşa İlköğretim) birinci olurken Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Kardelen Karaduman ve Tülay Metin ikinci ve üçüncü seçilirken aynı okuldan Berk Baş'a da mansiyon verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene katılan TEDAŞ Balıkesir İl Müdürü Kemal Akın, yarışma etkinliğine ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederken, özellikle çocukların enerji konusuna dikkatlerini vermelerinin ve bunun önemini kavramalarının çok önemli olduğunu söyleyerek dereceye girenleri kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:12:18
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 18:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?