3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Tek rakibim, Barack Obama

2009 yılında yapılacak Mahalli Seçimleri yaklaşırken seçime girecek olan aday ve adaylarıyla ilgili renkli görüntüler yaşanmaya başladı.

Balıkesir'de 3 dönemdir rakipsiz girdiği seçimlerde mahalle muhtarı olan Mustafa Deniz, bu seçimlerdeki tek rakibinin ABD'nin siyahi başkanı Barack Obama olduğunu söyledi.

Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, her an mahallesine gelme ihtimaline karşı elinde hazır bulundurduğu bir ayakkabıyı Barack Oba için saklıyor.

Balıkesir'in Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, 5 yıldan 3 dönemdir sürdürdüğü muhtarlık görevine yeni seçimlerde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Renkli kişiliği ve başarılı çalışmalarıyla tanınan muhtar Deniz, her seçime rakipsiz girerken 2009 seçimlerinde karşısına Barack Obama'nın aday olarak çıkarıldığını, ancak, buna rağmen kendi seçmen tabanının desteğinin sürdüğünü, hata bazı seçmenlerin Barack Obama'yı duyunca kendisine eski ayakkabılarını getirip hediye ettiklerini, bu ayakkabıları seçim çalışmalarında oy istemek için karşısına çıkması halinde rakibi Barack Obama'ya atacağını anlatan Mustafa Deniz, "Bu seçimlerde mahallemden yine adayım. Barack Obama da muhtarlık için aday olmuş, hatta, üzerinde Hacıilbey Mahallesi Muhtar Adayı Barack Obama yazılı fotoğrafı basılı afişlerden sağa sola yapıştırmış. Burada demokrasi var. Barack Obama buyursun gelsin, mahallemizden isterse ev alabilir, burada ikamet edebilir. Seçimlerde karşıma rakip olarak çıkarsa ben de ona göre tedbirimi aldım. Gereken neyse yapmaya hazırız. Bu seçimi ben kazanacağım" dedi.

Muhtarlık binasının ilan ve duyuru panosunda kendi fotoğraflı afişinin yanına rakibi Barack Obama'nın adaylığını ilan ettiği fotoğraflı afişine de yer verecek kadar demokratik bir aday olan Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, daha şimdiden 2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yeril seçimlerde en azından Balıkesir'in en renkli adayı olmaya da hazır.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 20:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?