3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Telekom'dan toprağa 'can suyu'

Türk Telekom'un Türkiye genelinde başlattığı, "100 bin fidan" kampanyası kapsamında Balıkesir'de bin adet fıstık çamı fidanı dikildi.

Savaştepe'de gerçekleştirilen faaliyette Balıkesir İl Telekom Müdürü Şükrü Şık ve 300'e yakın Telekom personeli fidanlara can suyu verdi.

Türk Telekom İl Müdürü Şükrü Şık, Türkiye genelinde başlatılan 100 bin adet fidan dikilmesiyle ilgili kampanyayı Balıkesir'de hayata geçirdiklerini bildirdi. Şükrü Şık, Balıkesir İl Telekom Müdürlüğü olarak Savaştepe ilçesine bağlı Mecidiye köy kavşağındaki alana toplam bin adet çam fıstığı fidanı diktiklerini söyledi.

Hafta sonu gerçekleşen ve piknik havasında geçen etkinliğe aileleriylme birlikte yaklaşık 300 telekom çalışanı katıldı. İl Telekom Müdürü Şükrü Şık'ın teşekkür konuşması yaptığı etkinliğin ardından kumanya olarak lahmacun ve ayran ikram edilen Türk Telekom çalışanları Mecidiye köy kavşağında oluşturulan, "Balıkesir İl Telekom Müdürlüğü Hatıra Ormanı"nda temiz hava alıp eğlendiler.

İl Telekom Müdürü Şükrü Şık, "Türk Telekom olarak eğitim, kültür, sanat, çevre, spor ve teknoloji alanlarında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk çalışmalarına 2008 yılında çevre alanında çok önemli bir sosyal sorumluluk çalışması daha ekledik. Genel müdürlüğümüzce tüm Türkiye genelinde 100 bin adet ağacın dikilmesi için bir kampanya başlatıldı. Balıkesir İl Telekom Müdürlüğü olarak ilimizde Savaştepe ilçesine bağlı Mecidiye köyünde bu kampanya kapsamında bin adet ağaç diktik. Türk Telekom ailesi olarak İlimize bir katkı daha sağlamanın gururunu hep birlikte paylaşmış olduk" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 23:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?