6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Temizlik işçilerinin dertlerini dinledi

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediyeye temizlik ve çöp hizmetleri veren özel Ortem firmasının çalışanlarıyla biraraya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Pekel, Sevgi Yolu'nda dinlenirken gördüğü temizlik işçilerinin yanına gelerek bir süre işçilerle sohbet etti. İşçilerle kendileriyle çay içerek sohbet eden Başkan Pekel'e 3 aydır maaşlarını alamadıklarını ve ekonomik açıdan zor durumda olduklarını söylediler. Başkan Pekel ise eski belediye yönetimi zamanında işçilerin çalıştığı firmaya ödeme yapılmadığı için özel firmanında maaş ödeme sıkıntısına düştüğünü ifade ederek, belediyeyi devraldıklarında belediye kasasını boş ve borçlarla bulduklarını, bu yüzden ödemeleri belediyeye gelir geldiği zaman yapacaklarını söyledi.

İşçilere sıkıntılarının giderilmesinde her zaman yanında olduğunun sözünü veren Pekel, işçilere kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Başkan Pekel'in ziyaretinden çok mutlu olduklarını ifade eden temizlik işçileri de ilk defa bir belediye başkanının kendilerinin yanına gelerek sohbet edip dertlerini ve sıkıntılarını dinlediğini söyleyerek Pekel'e teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 18:13:11
Güncelleme :11 Nisan 2009 Cumartesi 18:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?