3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

TEV Kadınlar Kolu'ndan kahvaltı

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Balıkesir Şubesi Kadınlar Kolu tarafından, "Açık büfe" kahvaltı tertiplendi. Vali Selahattin Hatipoğlu da etkinliğe katılarak TEV'e destek verdi. 

TEV Balıkesir Şubesi Kadınlar Kolu, İngilizce, "brunch" adı verilen açık büfe kahvaltı etkinliği düzenledi. Kadınlar Kolu'nun Otel Basri'deki etkinliğine TEV Şube Başkanı Zekai Ateş, Kadınlar Kolu Başkanı Feyza Tuzcuoğlu, Aygül Bardakçı, Jale Bayraktar, Ayhan Türker, Cemile Arslan, Fisün Songun ile çok sayıda davetli katıldı. Kadınlar Kolu Başkanı Feyza Tuzcuoğlu, tanesi 15 YTL.'den 400 adet bilet sattıklarını, elde edilen gelirin yüksek öğrenim gören öğrencilere burs olarak aktarılacağını bildirdi. Sabah başlayan ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık 4 saat süren TEV'in açık büfe kahvaltı etkinliğine, Kula Yem, Bu Piliç, YDS Eğitim Grubu ve Chery yetkili satıcısı Karahallılar şirketi sponsor oldular. 

TEV Balıkesir Şubesi'nden yapılan açıklamada, bugüne kadar Balıkesir ilinde 2 bin 252 üniversite, 888 meslek lisesi öğrencisi olmak üzere toplam 3 bin 140 öğrencinin burslardan yararlandığı bildirildi. Ayrıca, Balıkesir doğumlu olup burs alan öğrenci sayısının ise 3 bin 416 olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 14:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?