6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Timur: Kumpas yapıyorlar

MHP'Lİ İGİM ÜYESİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Balıkesir'de, MHP'li İGM üyesi Ali Rıza Timur, hakkında ileri atılan iddialara cevap verdi. İGM toplantısının ardından MHP Grup Toplantı Salonu'nda bir basın açıklaması yapan Timur, "Anlaşılan o ki, bir kumpasın içine çekilmeye çalışılıyorum" dedi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinden İGM Üyesi olan MHP'li Ali Rıza Timur, bazı gazetelerde hakkında Kaz dağlarındaki yangınla ilgi ve alakası olabileceği şeklinde haberler yayınlandığını, bunların birtakım asılsız karalamada yazıları olduğunu söyledi. Timur, "Şüphesiz ki doğma, büyüme Edremitli olan şahsım için bu çirkince yazılmaya çalışılan yazılar, vatan, millet için canını hiç düşünmeden verecek, Edremit körfezi sevdalısı olan beni hiçbir zaman yıldıramayacaktır. Anlaşılan o ki bir kumpasın içerisine çekilmeye çalışılıyorum. Ancak, bu konuda istenilen çirkin emellere benim adım altında ulaşılamayacaktır" dedi.

 

"MİLLİ PARKLAR ORMAN KÖYLÜSÜNÜ DARILTIYOR"

MHP'li İGM Üyesi Ali Rıza Timur, Edremit körfezinde Milli Parklar Müdürlüğü'nün orman köylüsü ile ilişkilerinde yetersizlik olduğunu, müdürlüğün köylünün ihtiyaçlarına cevap veremediğini, istenilen hizmetlerin yerine getirilemediğini söyledi. Ali Rıza Timur, 11 köy muhtarının domuzların verdiği zararlarla ilgili dilekçeye rağmen hiçbir araştırma yapılmadığını, Avcılar köyünün susuzluk probleminin Valilik talimatına rağmen çözülmediğini, Kızılkeçili köyündeki su oluklarının değiştirilmesi, Tahtakuşlar köyü muhtarlığına Kaymakamlığın verdiği takipsizlik kararına rağmen Milli Parklar tarafından dava açılması, Milli Parklar yolunu da etkileyen Zığın derenin hala kapalı olması ile Milli Parklar şefinin kuruma ait araçları şahsi işleri için kullandığı şeklindeki iddialarını gündeme getirdi. Ali Rıza Timur, "Milli Parklar Müdürlüğü körfezdeki orman köylüsünü darıltıyor. Ayrıca, Kaz dağlarındaki yangınla ilgili olabileceğine dair birtakım kişiler tarafından iftiralar atılmaya çalışılmaktadır. Ellerinde hiçbir kanıt olmadan sadece kendi egolarını tatmin amacıyla usulsüzlüklere karşı olan davamda beni sindirebilmek adına böyle çirkince ve adice bir iftira atılmaya çalışılmıştır. Bu yangınla en ufak ilgisi olan kişi veya kişiler ve iftiracılar ahlak yoksuludur, insanlıktan nasibini almamıştır. Kaz dağları körfezimizin oksijen kaynağıdır. Kaz dağları üç beş sene memurluk yapıp gidecek kişilerin değil, Edremit ve köylerinin dağıdır. Buraya atanacak kişinin bölgenin yapısını bilmesi ve bölge halkıyla uyum içinde görev yapması gerekmektedir. Kaz dağımızı yakan ve sebep olanların en kısa zamanda bulunacağına ve hiçbir suçun cezasız kalmayacağına inanıyorum" dedi.

MHP'Lİ İGİM ÜYESİ İDDİALARA CEVAP VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 20:15:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 23:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?