6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

TOKİ, konutları 2 Şubat'ta veriyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 838 konutun hak sahiplerine teslimine, 2 Şubat 2009 tarihinde başlanacağı belirtildi.

TOKİ Bandırma Tanıtım ve Satış Ofisi sorumlusu Pınar Akıncı, Bandırma Kayacık Mahallesi’nde inşaa edilen, 464 tanesi alt gelir grubu olmak üzere toplam 838 konutun teslim işlemlerinin 2 ile 23 Şubat tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

TOKİ’nin resmi internet sitesi olan www.toki.gov.tr adresinden ayrıntılı bilgilere ulaşılabileceğini kaydeden Akıncı, “Konut teslim programı açıklanan tarihler içerisinde TOKİ şantiyesinde yapılacak. Konutlarına teslim alacak hak sahipleri ilgili banka şubelerine yüzde 1 oranında KDV tutarlarını yatırdıktan sonra ertesi gün konutlarını teslim alacaklar.

TOKİ konutlarının bulunduğu alanda tüm çevre düzenlemeleri, okul, sağlık ocağı ve camiside tamamlandı” dedi. Teslim programına göre, K1 ve CK1 bloklarındaki konutlar 2 Şubat’tan itibaren, F bloklarındaki konutlar ise 9 Şubat tarihinden itibaren hak sahiplerine teslim edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 21:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?