7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde yaptırdığı konutlar törenle sahiplerine teslim edildi. 

Dursunbey'de 48 dairelik toplu konutların teslim törenine Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali, Dursunbey Kaymakamı Mustafa Özyapı, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, TOKİ Şube Müdürü Ömer Faruk Karabayır ve mülki amirler katıldı. 

Vali Hatipoğlu, il merkeziyle birlikte Manyas ve Dursunbey'de toplam 2 bin 638 toplu konut yapıldığını belirterek, evlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Dursunbeyli olan Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali de yeni konutların hayırlı olmasını temenni ederken, Dursunbey-Tavşanlı yolunun yapımıyla ilgili bilgi verdi. Sali, "Halkımızın yol ne zaman bitecek, çalışmalar neden durdu gibi sorularla tedirgin durumda olduğunu görüyorum. Yol çalışmaları halen devam ediyor, merak edenler gidip çalışmalar ne durumda baksınlar. Hükümetimizin bir programı var ve bu program dışına çıkılamaz. Ben Dursunbeyli olarak Ankara'dan projede aksaklıklar olmaması için takipteyim. Bu yol sadece Dursunbey-Tavşanlı yolu değil. İç Anadolu Bölgesi'ni Ege'ye bağlayan yoldur, önemi çok büyük. Bursa yolundaki yoğun trafik bu yol hizmete girdiğinde rahatlayacak. Ayrıca, Balıkesir-Ankara yolu da bu yol sayesinde 140 kilometre kısalacak" dedi. 

Tören, hak sahiplerine anahtarlarının verilmesinin ardından sona erdi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 14:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?