6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

TOKİ konutlarına dolmuş hattı

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Edincik Belediyesi, TOKİ konutlarına yeni dolmuş hattı açarak ulaşım sorununu çözecek.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, şuanda TOKİ konutlarına günde iki otobüs seferi yapıldığını belirterek, ulaşım konusunda belediye olarak çalışma yaptıklarını söyledi.

Edincik merkeziyle TOKİ konutları arasında çalışacak olan taksi dolmuşlar için ihale şartnamesi hazırladıklarını belirten Başkan Yağcı, "Hizmete halkımızın ayağına getirmek için ulaşım sorununa yeni çözümler buluyoruz. TOKİ'ye çok sayıda vatandaş taşındı ve burada bir hareketlenme oldu.

Vatandaşlarımızın sık sık belde merkezimize gelmesi gerekiyor. Bunun sağlanması için hazırladığımız ihale şartnamesinde araçların ring olarak çalışması için madde ekleyeceğiz. Taksi dolmuş şeklinde çalışacak araçlar vatandaşlarımızı bekletmeden TOKİ konutları ile belde merkezi arasında taşıyacaklar. Bu konuda ihale şartnamesini hazırlıyoruz. Kısa süre sonra ihaleyi tamamlayıp ulaşım konusunda yeni bir adım atmış olacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 10:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?