7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

TOKİ okulu eğitime hazır

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan konutlara hitap edecek olan ilköğretim okulu eğitime hazırlandı ve öğrenci kayıtlarını bekliyor.

Geçtiğimiz aylarda yapımları tamamlanan ve hak sahipleri içlerine taşınmaya başlayan Edremit TOKİ bölgesindeki 8 derslikli ilköğretim okulu öğrencilerini bekliyor.

Yaklaşık 450 haneli TOKİ konutlarına ailelerin taşınmaya başlaması ile birlikte okulda hazırlıkların tamamlandığını ve eğitime hazır halde olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, İlçe milli Eğitim Şube Müdürü Fethi Bilge ile birlikte okul binasında incelemelerde bulundu.

Okulun kurucu müdürü Yüksel Sağlam ile birlikte binayı gezen yetkililer, son hazırlıkların da geçtiğimiz haftalarda tamamlandığını ve öğrenci kayıtlarının alınabildiğini söyledi. Okula henüz öğrenci kaydı yapılmadığına dikkat çeken müdür Atanur Çağlayan, "TOKİ'nin yapmış olduğu 8 derslikli ve 4 katlı ilköğretim okulumuz eğitime hazır bir biçimde öğrencilerini beklemektedir. Okulumuzun ismi henüz konulmadı. Modern standartlarda TOKİ tarafından yapılarak İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze teslim edilen okulumuzda fen laboratuarları, ana sınıfları, spor alanları ve bilgisayar odaları bulunmaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 21:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?