3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

TOKİ'nin kampanyası sona eriyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaptırılan, orta ve üst düzey gelir grubu konutlar için yüzde 20'ye varan indirim sağlayan kampanyanın 30 Haziran'da sona ereceği belirtildi. 

TOKİ Bandırma Tanıtım ve Satış Ofisi sorumlusu Pınar Akıncı, Kayacık Mahallesi'ndeki TOKİ alanında 99 adet olarak yapılan orta ve üst gelir grubuna ait konutlar için başlatılan indirim kampanyasının yoğun ilgi görmesi üzerine tarihinin 30 Haziran'a kadar uzatıldığını ifade etti. Kampanyayla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yüzde 20'lere varan indirimlerin sağlandığını belirten Akıncı, kampanya süresinden sonra konut fiyatlarının memur maaş artışından etkileneceğini ve fiyat farklılıkları yaşanacağını hatırlattı. Pınar Akıncı, "Başlangıçta 99 adet olan konutlardan şu anda 69 adet kaldı. Kalan evlerin büyük çoğunlusu ise peşinat hazırlama sürecinde olan vatandaşlar tarafından opsiyonlu olarak rezerve ettirildi. Kampanyadan sonra satışa çıkacak konutlar memur maaş artışından etkilenecek ve fiyat farklılıkları olacak. Konutlardan satın almak isteyen vatandaşlarımız kampanya süresi içerisinde satış işlemlerini yaparlarsa indirimlerden yararlanabilecekler" dedi. Ofis sorumlusu Pınar Akıncı, kampanya ve TOKİ evlerini vatandaşlara daha iyi tanıtmak amacıyla Kuşcenneti Festivali süresince sahil bandında kurulacak olan TOKİ standında hizmet vereceklerini de söyledi. 

Açık satış yöntemiyle herhangi bir koşul olmadan satışa sunulan orta ve üst gelir grubu için yapılan evlerin fiyatlarının ise kat ve cepheye göre değiştiği belirtilirken, konutların önümüzdeki Ağustos ayında tamamlanacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 16:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?