3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden gencin, 10 dakika önce arkadaşının cep telefonu ile çektiği fotoğrafı hatıra olarak kaldı. 

Edinilen bilgiye göre, Savaştepe-Balıkesir Karayolu'ndaki kazada, Soma yol ayrımında bulunan hemzemin geçitten geçen Muhsin K.'nın (35) kullandığı 10 L 2096 plakalı otomobil, takla attı. Kazada, araç içinde bulunanlardan Murat Öğe (32) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan araç sürücüsü Muhsin K. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne, arkadaşı Mustafa Örskan (34) ise Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Jandarmanın yürüttüğü soruşturmada kaza yapan aracın yanında bira şişesi bulunurken, görgü tanıkları sürücünün ve diğerlerinin alkollü olduklarını ileri sürdü. Önceki gece saat 23.45 sıralarında meydana gelen kazada, kazadan 10 dakika önce, M. Ali Saçan isimli genç, cep telefonu ile arkadaşlarının fotoğrafını çekti. Kendisi de hatıra fotoğrafı çekilen M. Ali Saçan, araca bindiği halde son anda vazgeçip indiğini, kazayı duyunca çok üzüldüğünü söyledi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?