6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Trafikte sopalı kavga

TRAFİKTE SOPALI KAVGA

Balıkesir’in Edremit ilçe merkezindeki iki araç sürücüsünün yol vermeme tartışması, demir sopa ve yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde, PTT kavşağı olarak bilinen Azerbeycan Bulvarı’ndaki trafik ışıklarında seyreden 10 DN 886 plakalı özel otomobil ile 10 H 5712 plakalı otomobillerin sürücüleri, iddiaya göre yol verme meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Her iki araç sürücüsü araçlarından inerek küfürlü tartışmalara başladı. Tartışma, sürücülerin yakınları ve vatandaşların gözleri önünde bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuşurken, bir sürücünün, otomobilinin bagajından çıkarttığı demir sopa ile kavga boyut değiştirdi.

Bulvardaki kırmızı ışıklarda yaşanan kavgada trafik bir süre kilitlendi ve elindeki demir sopalı sürücü, diğer otomobil sürücüsüne ulaşamayınca sopayla otomobilin camını kırdı. Çevre esnafı ve vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, her iki tarafı da güçlükle yatıştırabildi.

Gözlerinin önünde yaşanan kavgayı, canlarını tehlikeye atarak izleyen çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla olayı görüntüledi. 10 DN 886 plakalı otomobilin arka camı kırılırken, her iki otomobil sürücüsü de kavgada yaralandı. Otomobilin camını kıran öfkeli sürücü, 5 polis memurunun yoğun çabalarıyla sakinleştirilerek ekip otosuna konuldu. Kavgaya karışan tüm şahıslar polis tarafından polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

TRAFİKTE SOPALI KAVGA
TRAFİKTE SOPALI KAVGA
TRAFİKTE SOPALI KAVGA
TRAFİKTE SOPALI KAVGA
TRAFİKTE SOPALI KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 14:36:01
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 01:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?