7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Traktör devrildi: 18 yaralı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün dereye uçması sonucu 18 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fasulye toplamak için ilçeye bağlı Hekim Köy'den tarlaya giden işçiler akşam saatlerinde iş dönüşü Osman Türkoğlu yönetimindeki 34 FE 9456 plakalı traktörün arkasında bulunan römorke bindiler.

Traktör Manyas'ın Salur ile Kızıksa beldeleri arasındaki yolda seyir halindeyken sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu devrilerek dereye uçtu. Kazada yaralanan traktör sürücüsü Osman Türkoğlu ve römorkta bulunan 17 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazada yaralanan Hülya Kurt, Filiz Kurt, Yeliz Yakar, Sema Söğüt, Zeynep Köksal, Zehra Bilgiç, Fatma Özgüler, Güler Bilgiç, Güner Bilgiç Manyas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Durumları ağır olan Gönül Ülker, Gülcan Ülker, Gönül Çapar, Mehmet Söğüt, Döndü Köksal, Gülhan Köksal ve Döndü Köksal ise Bandırma Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Manyas Devlet Hastanesi'nin önü ve içerisi yaralı yakınları ile dolarken, tüm hastane personeli yaralılara koştu. Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ve Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu hastaneye gelerek bilgi aldılar. Traktör sürücüsü jandarma tarafından gözlem altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 10:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?