3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Traktör faciası: 1 ölü, 6 yaralı

BALIKESİR'DE TRAKTÖR FACİASI: 1 ÖLÜ, 6 YARALI

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde traktör devrilmesi sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey'in Çanakçı köyündeki olay bu sabah saatlerinde meydana geldi. Dursunbey'e gelmek için yola çıkan bir aile köy yakınlarında kaza geçirdi. Sürücüyle beraber aynı aileden 7 kişinin bindiği traktör köy yolunda şarampole devrildi. Kadir Çalık'ın kullandığı traktörün devrilmesi sırasında üzerindeki yolcular etraf savruldu. Sürücünün bir anlık dalgınlığının yol açtığı kazada etraf savrulan yolculardan 6'sı yaralanırken, sürücünün babası olduğu öğrenilen Ahmet Çalık traktör altında kalarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Kadir Çalık ile aynı aileden Nazlı Çalık, Kadriye Çalık, Tuncay Çalık, Mesut Çalık, Gülbeyaz Çalık ve Gülseren Çalık isimli 6 kişi ise yaralı olarak Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, olay yerine giden Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı traktörün devrildiği yerde inceleme yaptıktan sonra otopsi işleminin ardından cenazeyi aileye teslim etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

BALIKESİR'DE TRAKTÖR FACİASI: 1 ÖLÜ, 6 YARALI
BALIKESİR'DE TRAKTÖR FACİASI: 1 ÖLÜ, 6 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 17:19:00
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 01:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?