5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Tren garında feci ölüm!

BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR

Balıkesir tren garında bunalıma giren bir kişi kendini gara yanaşan yolcu treninin önüne atarak intihar etti.

Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden İsmail Hakan Altıntaş (48) isimli şahsın cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 14.00'de Balıkesir Gar'dan kalkış saati 14.00 olan Afyonkarahisar-İzmir seferini yapan 71602 sefer sayılı Metin Yavuzer isimli makinistin idaresindeki Ege Ekspresi Balıkesir Gar'a giriş yaptığı sırada buradaki bir bankta oturan İsmail Hakan Altıntaş isimli şahıs kendini birden trenin önüne atarak intihar etti.

Olaydan kısa süre önce bankta birlikte oturduğu bir üniversite öğrencisiyle sohbet ettiği anlaşılan Altıntaş'ın çok fazla borç içinde olduğunu, yaklaşık 100 milyar lira borcunun bulunduğunu ve intihar etmek istediğini anlattığı, bu sırada cebinden çıkardığı cüzdanı ve kimliğini öğrenciye verip aniden perona yanaşmakta olan trenin önün atlayıp canına kıydığı bildirildi. Üzerinden orduevlerine serbest giriş kartı çıkan İsmail Hakan Altıntaş'ın babasının emekli asker olduğu anlaşıldı.

 

SABAH AÇIKTA ALKOL ALMAKTAN CEZA KESİLDİĞİ TREN GARINDA ÖĞLEYİN CEBİNDE BİRA ŞİŞESİYLE İNTİHAR ETTİ

Tren garında gerçekleşen intihar olayı çevredeki görgü tanıkları ve diğer vatandaşları korku ve üzüntüye sevk etti. İntihar olayıyla alakalı elde edilen bir detay ise dikkat çekti. İsmail Hakan Altıntaş isimli şahıs hakkında sabah saat 11.00 sıralarında 155 Polis İmdat telefonuna yapılan ihbar üzerine, "açıkta alkol almak" suçundan Kabahatler Kanunu'na göre yasal işlem yapıldığı ve para cezası kesildiği öğrenildi. Tren garında alkol alırken polisin hakkında işlem yaptığı İsmail Hakan Altıntaş, aynı gün saat 14.00 sıralarında yine tren garında alkol alırken girdiği bunalım sonucu intihar etti.

Elinde ve cebinde bira şişesi bulunduğu öğrenilen şahsın evli ve çocuklarının bulunduğu eşinden daha önce ayrıldığı, değişik işyerlerinde çalıştığı, çalıştığı bu işyerlerinde barındığı kaydedildi. İntihar eden şahsı son gören üniversite öğrencisi ile trenin makinisti ifadeleri için polis merkezine götürülürken Cumhuriyet Savcılığının olayla alakalı başlattığı soruşturma ise devam ediyor. Yaklaşık bir buçuk saat tehir eden Ege Ekspresi cesedin raylardan alınmasının ardından savcının talimatıyla yoluna devam etti.

BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
BALIKESİR TREN GARINDA İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 17:36:01
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 18:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?