6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Tren garında silah ve mermi

Balıkesir'de tren garında silah ve mermi bulundu. İstasyon bahçesine atılmış halde bulunan kuru sıkıdan bozma 9 mm. çaplı silah ve mermilere el konulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 08.30 sıralarındaki olayda, garda bekçi olarak çalışan A.O.D, sabah bahçe sularken silah bulduğunu, daha sonra polislerin geldiğini söyledi. Oyuncak zannettiği silahın gerçek olduğunu öğrenince korkuya kapılan görevli polislere de ifade verdi. A.O.D., "Oyuncak tabanca sandım, hemen güvenlik görevlilerine verdim. Ben ne marka olduğunu bilmiyorum. Saat sabah 08.00 sıralarıydı. Kimin attığını hiç görmedim. Ben buralarda temizlik yaparken buldum, önce oyuncak tabanca sandım. Böyle şeyi sevmem. Daha önce böyle şeyle karşılaşmadım" dedi.

ORDUEVİ KARŞISINDA BULUNDU
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri silah ve mermilerle ilgili inceleme yaparken, gar bekçisiyle, taksi durağında bulunan şahısların ifadelerini aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışması yaptığı olayda kurusıkı tabancadan bozma olduğu belirlenen silah ve 2 mermi çekirdeğine el konuldu. Silah ve mermilerin balistik inceleme için laboratuara gönderileceği belirtildi. Balıkesir Astsubay Orduevi karşısında meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, silahın daha önce herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının ise yapılan incelemeler sonunda anlaşılacağı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 12:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?