3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Triatlon Takımı'ndan Başkan'a ziyaret

Eylül ayında Balkan Şampiyonası'na katılacak Belediyespor Triatlon takımı, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur'u ziyaret etti. 

Sırbistan'da yapılacak Balkan Şampiyonası'na ve KKTC'de yapılacak Dr. Fazıl Oyunları'na gidecek olan milli takımda yer alan sporcular, Belediye Başkanı Uğur'u ziyaret etti. Ziyarete Belediye Meclis üyesi Yusuf Hocaoğlu, Kulüp Başkanı Zafer Çakır, Antrenör Aydoğan Ulaş ve milli sporcular Doğucan Bilgetürk, Ceren Orhanlı, Aysu Işık ve Büşra Ocak katıldı. Amaçlarının her ulusal ve uluslararası şampiyonaya sporcu göndermek olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Çakır, Belediyespor'un şimdiden triatlonda hatırı sayılır bir yere geldiğini vurguladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Uğur ise, "Belediye olarak sadece futbola değil, hem Belediyespor bünyesinde, hem de başka kulüpler bünyesinde yapılan diğer sportif faaliyetlere de destek olmaya çalışıyoruz. Bu ülkede futboldan başka spor dalları da var. Onlara da kaynak ayrılmalı, onlara da destek olunmalı. Biz elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Sizleri kazanmış olduğunuz bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, yarışmalarda Balıkesir'i ve Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 18:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?