5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Tüp bomba gibi patladı

AYVALIK’TA PATLAYAN TÜP ÇARŞIYI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜRDÜ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi diş polikliniğinde patlayan tüp, çarşıyı savaş alanına çevirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 11.30 sıralarında Talatpaşa Caddesi Bedesten Çarşısı’nda Diş Hekimi Erdal Selcen’e ait muayenehanesinde meydana geldi. Aşırı sıcak nedeniyle 12 kg’lik mutfak tüpü bir anda gaz sıkışması sonucunda patladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlama sonucunda binanın kapı, pencere ve camları yola dağılırken,çevredeki çok sayıda iş yerinin de camları kırıldı.

Erdal Selcen büyük korku yaşadığını belirtirken kızı Semra Arlı ise olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi.

Ayvalık Belediyesi’ne ait İtfaiye ekiplerinin patlamadan çok kısa bir süre sonra olay yerine gelmesi ile henüz tutuşmakta olan yangın büyümeden söndürüldü.

Çevre sakinleri, patlama anında neye uğradıklarını şaşırdıklarını belirtirken, patlama sonrası çarşıdan adeta cam yağmuru yağdığını söyleyerek çok korktuklarını kaydettiler.

Diş Hekimi Erdal Selcen ve eşi patlama anında işyerinin diğer odasında olmalarını ise bir mucize olarak değerlendirirken, Diş Hekimi Selcen, patlama anında yaşadıklarını, olay yerine bizzat gelen Ayvalık Emniyet Müdürü Sinan Tuncel’e anlatırken, büyük bir şans eseri yara ve bere almadan kurtulduklarını ancak, muayenehanesinde ciddi maddi hasarın meydana geldiğini belirterek, ucuz kurtuldukları için dua etti. Olay yerine gelen itfaiye ve polisin patlama ile ilgili incelemesi sürüyor.

AYVALIK’TA PATLAYAN TÜP ÇARŞIYI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜRDÜ
AYVALIK’TA PATLAYAN TÜP ÇARŞIYI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 15:38:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?