5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Türk Ocakları 98 yaşında

TÜRK OCAKLARI'NIN KURULUŞUNUN 98. YILDÖNÜMÜ

Türk Ocakları Balıkesir Şubesi lokma hayrı düzenledi. Ocak binasının önündeki lokma hayrı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

3 BAŞKAN BİR ARADA

Türk Ocakları'nın kuruluşunun 98. yıldönümü münasebetiyle Balıkesir şubesi tarafından bir lokma hayrı tertip edildi. Paşa camisi karşısındaki ocak binası önünde Balıkesir Lokmacısı'nın döktüğü lokmalar yüzlerce vatandaşa ikram edildi. Balıkesir şubesi, 98. kuruluş yılı dolayısıyla ebediyete intikal eden Türk Ocaklılar ve bütün şehitler için bugün öğle namazını müteakip Zağnos Paşa Camiinde mevlit okuttu. Lokma hayrına Türk Ocakları Balıkesir Şubesi'nin kurucu başkanı Erbu Gülsoy (emekli öğretmen), önceki dönem başkanı Cevdet Dirik (emekli öğretmen) ve mevcut başkan İsmail Acar (araştırmacı-yazar, öğretim görevlisi) bir araya geldi. Ocak başkanları üyeler ve dostlarıyla bir araya gelerek sohbet imkanı buldular.

OCAKBAŞI SOHBETLERİ

Öte yandan, Türk Ocakları Balıkesir Şubesi'nin geleneksel olarak tertiplediği, "Ocakbaşı Sohbetleri" devam ediyor. Her hafta salı akşamı Türk Ocakları şubesinde yapılan toplantıların bu haftaki bölümünde, "98. Yılında Türk Ocakları" konusu anlatılacak. Konuşmacının şube başkanı İsmail Acar'ın olduğu açıklanan sohbet toplantısına tüm üyeler davet edildi.

TÜRK OCAKLARI'NIN KURULUŞUNUN 98. YILDÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 15:33:02
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 00:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?