3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Türk Telekom'dan eğitime katkı

Türk Telekom'un eğitime olan katkısı devam ediyor. Ülke genelindeki, "100 Temel Eser" kitaplarının ilköğretim okullarına dağıtımıyla alakalı teslimatı üstlenen Türk Telekom'da, Balıkesir İl Müdürlüğü tarafından 15 bin kitaplık ilk eğitim seti, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

Balıkesir İl Telekom Müdürü Şükrü Şık, 320 setten oluşan eğitime destek setini bugün İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal'a teslim etti. Milli Eğitim Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen törende konuşan Şükrü Şık, "15 bin kitabı bugün çocuklarımıza hediye etmekten mutluluk duyuyoruz. Onlara karınca kararınca bir katkımız olursa ne mutlu bizlere" dedi. 

Eğitim setini teslim alan İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal ise Telekom'a şükranlarını sundu. Türk Telekom'un verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirten Köksal, "Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde başlatılan, 'Türkiye Okuyor' kampanyasına, biz de bu yardım ile, 'Balıkesir Okuyor' şeklinde katılıyoruz. Okumak için kitap gerekli. Telekom İl Müdürlüğü'ne gönülden teşekkür ederiz" dedi. 

Daha sonra eğitim setlerindeki kitaplar, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi okulların görevlilerine teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 15:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?