3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Türkeş için hatıra ormanı kuruldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ‘Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından TOKİ konutlarının yanında Orman İşletme Müdürlüğü’nün tahsis ettiği bir alana ‘Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları tarafından yapılan çalışmada hatıra ormanına 100 adet değişik türde fidan dikildi. Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arazide kurulan hatıra ormanına ‘Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’ adının verildiğini kaydeden MHP İlçe Başkanı Mülki İnci, "Bugün bizim için önemli bir gün, her gün yokluğunu büyük ölçüde hissettiğimiz Genel Başkanımız ve Türk dünyasının unutulmaz efsane lideri rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş için bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz bu hatıra ormanına gözümüz gibi bakacağız, Bandırma'ya ayrı bir önem veren rahmetli Başbuğumuzun ismi bu ormanda yaşayacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2008 Pazar 18:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?