3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'Türkmenbaşı' sahnede evlendi

KURTLAR VADİSİ IRAK'IN 'TÜRKMENBAŞI' SAHNEDE EVLENDİ

Vizyona girdiği günden beri büyük yankı uyandıran ve hasılat rekorları kıran Kurtlar Vadisi Irak filminde 'Türkmenbaşı' rolünü başarıyla canlandıran Yavuz İmsel, yaşadığı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kurduğu tiyatroda Güllü Kocabıçak ile sürpriz bir şekilde evlendi. Nikahı oyunun bir parçası sanan seyirciler, gerçeği öğrenince çifti alkış yağmuruna tuttu.

Kurtlar Vadisi-Irak filminde 'Türkmenbaşı' rolüyle milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan oyuncu Yavuz İmsel, Ayvalık ilçesinde sahnede dünya evine girdi. Ayvalık Sanat Derneği (ASD) bünyesinde faaliyet gösteren 'Tiyatro Objektif' oyuncuları Ayşe Tosunoğlu, Sadi Mastar ve Hakan Urul'un rol aldığı "Jeanne D'arc'ın Öteki Ölümü" adlı oyun sonrasında ekibi ayakta alkışlayan seyirciler, sahneye gelen nikah memurunu oyunun bir parçası zannetti. Ancak daha sonra bunun gerçek bir nikah olduğunu anlayan

seyirciler, Yavuz İmsel ile Güllü Kocabıçak çiftini tebrik yağmuruna tuttu. Ayvalık Sanat Derneği'nin kurucusu ve Tiyatro Objektif'in yönetmeni Yavuz İmsel ile Güllü Kocabıçak çiftinin ikinci evlilikleri olduğu öğrenildi.

İkinci baharını Güllü Kocabıçak ile yaşayacak olan İmsel, ömrünü sahneye adamış olanların sahnede evlenmesinin normal olduğunu söyledi.

ASD Başkanı Sadi Mastar, "Gerçek tiyatrocular sahnede doğar, sahnede yaşar ve sahnede ölür. Yavuz hocamız buna sahnede evlenmeyi de dahil etti. Kendisine ve değerli eşine ömür boyu mutluluklar diliyoruz" diye konuştu.

KURTLAR VADİSİ IRAK'IN 'TÜRKMENBAŞI' SAHNEDE EVLENDİ
KURTLAR VADİSİ IRAK'IN 'TÜRKMENBAŞI' SAHNEDE EVLENDİ
KURTLAR VADİSİ IRAK'IN 'TÜRKMENBAŞI' SAHNEDE EVLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 14:54:02
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 17:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?