3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Tuzlama aracı devrildi: 3 yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yollarda tuzlama çalışması yapan belediyeye ait araç kayarak yoldan çıktı. Şarampole devrilen araçtaki sürücü ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey Belediyesi'ne ait 10 VN 799 plakalı kamyonet, ilçe merkezinde karla kaplı yollarda tuzlama çalışması yapıldığı sırada yoldan çıktı. Tayfun Y. isimli işçinin kullandığı araç, Üçeylül Mahallesi'nde yapılan çalışma sırasında kayan araç, yolda oynayan çocuklara çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu rampa aşağı ilerlerken şarampole uçtu. 3 metre aşağıdaki bahçeye düşen aracın sürücüsü ile arkasındaki Muharrem K. ve Zafer N. isimli işçiler yaralandı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Zafer N. isimli işçinin ise boynunda meydana gelen problem nedeniyle ameliyata alınacağı bildirildi. 

Kazanın kendilerini çok üzdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, hastaneye giderek işçilerle görüştü, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, "Görünmez kaza. Ekibimiz tuzlama çalışması yaparken rampa aşağı buzla kaplı yolda araç kaymış. Bu sırada yolda kayak yapan çocukları görünce onlara çarpmamak için sürücü direksiyonu kırmış ve yoldan çıkıp şarampole uçmuşlar. Gene de Allah korumuş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 18:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?