7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Uçurtmalar havalandı çocuklar güldü

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘11. Zeytinli Ulusal Uçurtma Şenliği’ bu yıl da çocuklara heyecanlı anlar yaşattı.

Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Aslan, şenliğin önümüzdeki sene büyük bir şölen havasında gerçekleştirileceğini söyledi.
Ünlü tatil beldesinin Dalyan sahilinde organize edilen ‘11. Ulusal Zeytinli Uçurtma Şenliği’ne, belediyenin dağıttığı 50’si el yapımı olmak üzere toplam 100’ün üzerinde uçurtma katıldı. Şenliğe hazır uçurtma ile katılan 5, el yapımı uçurtma ile katılan 5 kişiye çeşitli ödülleri verildi. Bu yıl yerel seçimler nedeni ile uçurtma şenliğinin 10 gün gecikmeli yapıldığını, önümüzdeki sene Körfez Belediyeler Birliği başkanlarının katılımı ile tüm körfezde büyük bir şölen havasında gerçekleştirileceğini müjdesini veren Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Aslan, “11. Ulusal Zeytinli Uçurtma Şenliği’ni artık halkımız ve körfez benimsedi. Bizde bu etkinlikleri daha da geliştirerek ileriki yıllarda şölen havasında devam ettireceğiz” dedi.

Zeytinli Belediyesi eski başkanı Şadan Aytaç’a, ‘11. Ulusal Zeytinli Uçurtma Şenliği’ ve diğer etkinlikler nedeni ile teşekkür eden Başkanı Aslan, şenliğe katılan tüm misafirler ve çocuklara başarı diledi. Şenliğin açılışından itibaren halkla buluşan Belediye Başkanı Hasan Aslan’ı katılımcılar ve özellikle çocuklar hiç yalnız bırakmadı. Başkan Aslan, zaman zaman çocuklara papatya buketleri hediye ederek sevgisini kazandı.
Büyük bir heyecan içinde uçurtmalarını uçuran çocuklara velileri de yardımcı oldu. Tüm katılımcılar, Zeytinli Belediyesi’ne ve emeği geçerlere teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?